Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tutustu palveluihimme!

Vakuutuskorvausriita

Joskus vakuutusyhtiöltä saatu korvauspäätös ei ole sitä, mitä vahingonkorvauksen hakija on toivonut ja perustellusti edellyttänyt vakuutusehtojen ja vakuutussopimuksen perusteella. Joskus korvaus on evätty tai sitä vähennetty sellaisen ehdon nojalla, josta vakuutuksenottaja ei ole ollut tietoinen ja joka tuntuu kohtuuttoman ankaralta.

Anna meidän auttaa vakuutuskorvausasioissa

Toimistomme avustaa vuosien kokemuksella yksityishenkilöitä erilaisiin vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksiin liittyvissä valitusprosesseissa. On sitten kyse siitä, että korvaus on evätty kokonaan tai siitä, että korvausta on ilmoitettu suoritettavaksi vaatimusta olennaisesti vähemmän, selvitämme asiakkaan kanssa sen, kannattaako vakuutusyhtiön päätöksestä valittaa. Tässä vaiheessa kannattaa keskustella oikeudellisen asiantuntijan kanssa sitä, mitkä valituksen menestymismahdollisuudet ovat suhteessa valituksesta aiheutuviin kuluihin. Lisäksi asiantuntijan kanssa kannattaa harkita sitä, voiko asiasta pyytää lausuntoa esimerkiksi kuluttajariitalautakunnalta tai vakuutuslautakunnalta. Asiantuntijamme kanssa voit myös käydä läpi sitä, onko jonkin vakuutusehdon osalta mahdollista katsoa, että se ei ole tavanomainen ja on ankara ja yllättävä.

Selvitämme myös, voitko saada kotivakuutuksen tai julkisen oikeusavun kautta valituksesta aiheutuvat asiamieskulut korvattua. Lisätietoa asianajokulujen kattamisesta saat Asianajokulut-sivulta.

Liikennevahinkoasioista ja työtapaturmakorvauksista löydät omat tietopaketit.

Autamme löytämään sinun tilanteeseesi parhaan ratkaisun. Ota yhteyttä!

Asianajajat

Nora Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy
Juhan Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy