Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tutustu palveluihimme!

Rikoksen uhri

Oletko joutunut rikoksen kohteeksi? Toimistomme asianajajat avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka. Asianajajillamme on vuosien kokemus rikosasioiden hoitamisesta tuomioistuimissa ja erityisesti rikoksen uhrien avustamisesta oikeudenkäynnissä. Haluamme, että voit itse keskittyä asiasta toipumiseen ja jättää rikosasian oikeudellisen puolen meidän huoleksemme.

Jos olet joutunut rikoksen uhriksi – Anna meidän auttaa

Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, halutessasi jo poliisitutkinnan alkaessa. Selvitämme kanssasi, miten rikosprosessi etenee esitutkintavaiheessa tulee etenemään, keskustelemme kanssasi korvausmääristä ja laadimme puolestasi asiakirjat eri viranomaisille, avustamme sinua oikeudenistunnossa ja käymme läpi kanssasi asiassa annettavan tuomion. Tarvittaessa avustamme myös mahdollisen vahingonkorvauksen hakemisessa Valtiokonttorilta tai perimisessä rikoksen tekijältä.

Selvitämme myös puolestasi, voidaanko oikeudenkäyntikulusi kattaa kotivakuutuksestasi, valtion varoista maksettavalla oikeusavulla tai lain mukaisella avustajan määräyksellä tietyissä rikosasioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Asianajajat

Nora Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy