Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tutustu palveluihimme!

Oikeudenkäynnit

Oletko saanut tuomioistuimelta pyynnön vastauksen tai lausuman toimittamisesta tai pinon asiakirjoja, joille et tiedä, mitä tehdä? Eikö ongelmatilanne ole ratkennut neuvotteluilla ja tarvitset apua asian viemiseksi tuomioistuimen ratkaistavaksi? Mietitkö, mitä kaikkea haastehakemukseen tulee kirjoittaa?

Ilman oikeudellista koulutusta on hankalaa arvioida, onko omalla asialla tai näkökannalla menestymismahdollisuutta oikeudenkäynnissä. Ilman vankkaa oikeudenkäyntikokemusta on mahdotonta arvioida sitä, mitä todisteluna kannattaa esittää. Tämän vuoksi on tärkeää kääntyä taitavan asianajajan puoleen asian mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta vältyt oikeudenmenetyksiltä. Jos siis olet saanut postia tuomioistuimelta, ota yhteyttä pian, jotta asia ehditään selvittää ennen tuomioistuimen asettamaa määräpäivää tai istuntokäsittelyä.

Pyydä apua oikeudenkäyntiin

Asianajajamme avustavat useiden vuosien kokemuksella yksityishenkilöitä erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa. Oli kyse riita-asiasta, rikosasiasta tai tuomioistuinsovittelusta, voit kääntyä asiassa puoleemme. Valvomme etuasi asian alusta loppuun saakka, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikki sujuu asianmukaisesti. Laadimme puolestasi asiakirjat, huolehdimme yhteydenpidosta tuomioistuimeen ja ajamme asiaasi oikeudenistunnossa. Pohdimme kanssasi myös sitä, kannattaako jotakin asiaa saattaa tuomioistuimen ratkaistavaksi eli mitkä asian menestymismahdollisuudet ovat tai kannattaako tietyn taloudellisen edun vuoksi ottaa riskiä vastapuolen oikeudenkäyntikulujen maksamisesta. Tilanteen sen salliessa pyrimme neuvottelemaan sovintoratkaisusta vastapuolen kanssa oikeudenkäynnin välttämiseksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää ja voimme varata ajan tapaamista varten. Oikeudenkäyntikuluista löydät lisätietoa Asianajokulut-sivulta.

Asianajajat

Nora Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy
Juhan Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy