Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tutustu palveluihimme!

Asunto-osakeyhtiöasiat

Ongelmia asunto-osakeyhtiössä voi tulla lukuisista eri asioista aina rakennuttajan tekemien virheiden oikaisusta ja reklamoinnista erilaisiin taloyhtiön taloudellisiin ongelmiin tai vaikkapa yhtiökokouksen menettelytapoihin liittyen erinäisissä päätöksentekotilanteissa. Usein taitava ja asiantunteva isännöitsijä pystyy auttamaan taloyhtiötä ja sen hallitusta juoksevissa asioissa ja ongelmatilanteissakin tiettyyn pisteeseen saakka. Syvempää oikeudellista osaamista ja ymmärrystä käsiteltävälle ongelmalle on kuitenkin vain harvalla heistäkään. Tällöin on syytä kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen.

Anna meidän auttaa

Toimistomme asianajajilla on pitkä kokemus asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen ja useammalla meistä on myös omakohtaista kokemusta useampien asunto-osakeyhtiöiden hallituksessa toimimisesta.

Mikäli taloyhtiösi tilanne vaatii ulkopuolista, oikeudellista selvittelyä ja tarvitset ammattilaista tueksesi isännöitsijän, hallituksen tai osakkeenomistajan roolissa, tutustu asianajajiimme ja ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme. Lisätietoa asianajokulujen kattamisesta saat Asianajokulut-sivulta.

Asianajajat

Nora Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy
Juhan Castrén, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy