Käänny asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy puoleen yrityksesi lakiasioissa

Juha Castrén

Juhan Castrén, asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Juha opiskeli ensin laskentaekonomiksi ja suoritti vähän myöhemmin oikeustieteen kandidaatin tutkinnon. Juha aloitti työuransa yhden maamme suurimman tilintarkastustoimiston palveluksessa  tilintarkastajana. Työura jatkui erään pörssiyhtiömme ulkomaisen tytäryhtiön talouspäällikkönä vastuualueenaan kirjanpito-, laki- ja rahoitusasiat.

Työt lakimiehenä ja pari vuotta myöhemmin asianajajana alkoivat vuonna 1986. Juha on lähes 30 vuotta kestäneen asianajajauran aikana hoitanut sekä yritysten että yksityishenkilöiden toimeksiantoja useilta eri oikeudenaloilta. Juhalla on erityistä osaamista ja laaja kokemus liikejuridiikasta. Juha on laatinut erilaisia sopimuksia, tehnyt yrityskauppoja ja yritysjärjestelyjä, saneerannut yrityksiä, hoitanut konkurssipesiä, toiminut yhtiöiden hallitusten neuvonantajana, hoitanut rakentamisen neuvonta- ja riita-asioita ja mikäli riita-asioissa ei ole päädytty sovintoratkaisuun, toiminut asiamiehenä oikeudenkäynneissä. Juhalla on myös pitkäaikainen kokemus tilintarkastajana yritysten kirjanpito- ja veroasioiden hoitamisesta, mikä edesauttaa liiketaloudellisesti järkevien ratkaisujen löytämisessä.

Juha on hoitanut vuosittain kymmeniä asuntokauppariitoja, joissa oikeudellisen osaamisen lisäksi on hallittava rakentamista koskevat määräykset. Juhaa ovat työllistäneet  myös vakuutus- ja vahingonkorvauksia koskevat riita-asiat.

Juha on yritysten talousasioihin perehtyneenä hoitanut laajoja talousrikosasioita sekä vastaajan että asianomistajan asiamiehenä.

Asianajajat